2019 Yılın Yıldızları’nda ÇOTUN

Published by Canburak on

Türkiye’nin en prestijli öğrenci ödüllerinden ‘Yılın Yıldızları’ “2019’un En Beğenilen Sosyal Sorumluluk Projesi” dalında ödülü derneğimize layık gördü. Dernek Başkanımız Ahmet TÜRKER, Başkan Yardımcımız M.Evren TÜFEKÇİ, Genel Sekreterimiz Kadir DEVECİOĞLU ve Denetleme Kurulu Üyemiz Eda DEVECİOĞLU, tüm ekip arkadaşlarımız ve gönüllülerimiz adına törene katılarak ödülü aldı.

Dernek başkanımız Ahmet TÜRKER: “Yaptığımız şeyi en iyi şekilde anlatabilmek adına; geçen hafta biliyorsunuz bir evsiz dostumuzu kaybettik. Bundan bir kaç ay önce bir afette İstanbul’da evsiz aynı şekilde vefat etti. Bunlar tabi ki sizin duyduklarınız. Bir de ne yazık ki bizim her gün bildiklerimiz var. Ben özellikle bu ödülü sokakta bir kişi daha ölmesin diye, sokakta evsiz kalıp her gün ölüp ölüp dirilmesin diye sokağa çıkan; bayramda, yılbaşında, ve final haftalarında bile evsizlerle ilgilenen bütün Çorbada Tuzun Olsun Ailesi adına alıyorum. Sizden de bu ödülün sahibi tüm Çorbada Tuzun Olsun Ailesi adına bir alkış istiyorum” diye konuştu.

Çok ama çok kıymetli bu ödül için Yıldız Teknik Üniversitesi’nin tüm öğrencilerine ve İşletme Kulübü’ne çok teşekkür ederiz.

Categories: Genel